The Best bookmaker bet365 Bonus

Online bookmaker Romenia bet365.ro

Suns spiller finale

Lørdag 24. september spiller Kristiansand Baseballklubb finale i serien.

Etter å ha ledet 1. divisjon avdeling vest, spilte klubben tre sluttspillkamper 20. og 21. september i Oslo. Der ble det først et tap mot Oslo Rangers 10-5. På grunn av det måtte Suns vinne sine to neste for å sikre seg en plass i finalen. Første motstander på søndagen var NTNUI Knickers fra Trondheim, som gjorde bra motstand men Suns vant 11-9. Neste kamp var jevn og nervepirrende mot serielederen i 1. divisjon avdeling øst Alna Caribenos. Den endte til slutt 5-3 i sørlendingenes favør. Dermed var det klart for feiring og finale.

14258115 1081548161910917 5205332506266076255 o

Finalen består av tre kamper der vinneren blir det laget som får to seire. Den første kampen starter kl 13:00 på Rommen baseballbane i Oslo. Finalemotstander blir fjorårets vinner Oslo Rangers. Suns har spilt tre kamper mot Rangers tidligere i sesongen og sluttspillet. Det har endt med to Rangers seire og en til Kristiansand. Så det er to jevnbyrdige lag som møtes.

Det er første gang klubben er i en seriefinale og det viser hvor langt klubben har kommet på sine 10 år. I tillegg til sportslig suksess i år har klubben også fått ny bane og har stilt med to seniorlag i NBL (Norske Baseball Ligaen).

siste trening

Forrige gang klubben var nærme en tittel var i 2014 da klubben tapte NM-finalen mot Oslo Pretenders. Siden den gang har klubben fått ny hovedtrener i Andy Johnson samt mange unge egne spillere fra egen stall som har gått gradene i klubben. Eksempler på disse er Johan Madsen (17 år), Jonathan Whistler (16 år), Gunnar André Henriksen (16 år) og Kasper McWilliam (14 år). I tillegg til har klubben også styrket troppen med veteranen Benjamin Lassen (30 år) samt Christopher Bach (17 år) og Nicholas Bach (17 år). Klubben har en god miks av unge og etablerte spillere og har spilt baseball på et bra nivå i 2016 sesongen.  

slagtrening

Det hele skal avgjøres i helgen og laget har en tøff nøtt i den regjerende mesteren Oslo Rangers. Men Suns har en bra muligheter og er godt forberedt. Hovedtrener Andy Johnson sier: "Vi har jobbet hardt både som lag og individer hele sesongen for å komme dit vi er nå. Vi ser frem til utfordringen og vi skal gjøre alt vi kan for at Kristiansand skal ta hjem sin første ligatittel i Baseball."

andy johnson

Цени за дървен материал ЕМСИЕН 3

Best bookmaker bet365 Bonus