Åpne dager for nye spillere

Klubben inviterer til åpne dager 25. februar og 4. mars i Odderøyhallen i Kristiansand.

Baseball og softball er to spennende idretter med lange historier som spilles over hele verden. Vi ønsker å invitere til to åpne dager der nye spillere skal få lov å prøve seg i disse idrettene. Dette er åpent for hvem som helst i alle aldre og av begge kjønn. Klubben ønsker å øke medlemsmassen og aktiviten. Vi tilbyr treninger og kamper på høyt nivå (eliteserien i baseball). Vi har også et lag i divisjonen under (NBL), som passer mer for nybegynnere.  I tillegg ønsker vi også å tilby et lavterkseltilbud i form av softball. Det er en idrett som passer alle uansett nivå. Alt av opplæring vil bli gitt av klubben.

Kanskje du har et talent i å treffe en ball? Kanskje er du en gammel håndballspiller med en fantastisk kastearm? Møt opp og prøv!

Tidspunkt begge dager:

Kl 13-14 for barn i alderen 6-13 år

Kl 14-16 for alle over 13 år

Vi har utstyr (hansker, balltre mm), ta med deg kun treningstøy. Parkering ved parkeringshuset på Kilden (gratis) eller utenfor Odderøyhallen (mot betaling). For mer info kontakt Henrik Hanselmann, tlf 416 10 717, epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

E-post

post(at)sunsbaseball.no

Telefon

416 10 717

Postadresse

c/o Henrik Hanselmann, Kobberveien 10D, 4616 Kristiansand

Sosiale medier

Norges Softball og Baseball-forbund

Les mer om hvordan baseball er organisert i Norge på sidene til NSBF.