Innetreninger i Odderøyhallen

Innetreningene for 2021 starter 7. februar for barn i Odderøyhallen. 

Fra søndag 7. februar starer vi med innetreninger for barn i alderen 7-13 år. For nybegynnere og alle som har lyst til å prøve. Treningen starter kl 13 og er ferdig 14:15. Dette gjør vi hver søndag frem til påske. Vi ønsker velkommen til gamle medlemmer samt alle nye som har lyst til å prøve. Vi har alt av utstyr og alle som ikke kjenner sporten vil få opplæring. Det eneste man trenger er innesko og vanlig gymtøy. 

Veibeskrivelse

Odderøyhallen ligger på Odderøya i Kristiansand. Kjør opp bakken bak Kilden og ta veien til venstre og ned mot Bendiksbukta. Det er parkering utenfor hallen mot parkeringsavgift. Det er mulig å betale gratis i parkeringshuset ved Kilden. 

Pris

Det koster ikke noe å prøve baseball og komme på et par treninger. Dersom man ønsker å bli medlem av klubben og trene og spille kamper er medlemskontingenten 200 kr og treningsavgiften (for barn) er 300 kr. 

Vi har også et seniorlag (for alle over 13 år) som trener søndager kl 14-16 på samme plass fra 7. mars. Også dette laget tar i mot nye spillere. Offisielle treninger for seniorlaget med hovedtrener Andy Johnson starter 15. mars. 

NB

Vi følger myndighetenes råd med tanke på å avlyse treninger for å hindre smitte. Dersom vi ikke kan ha trening fra 7. feb, legger vi det ut her. Vi planlegger til vi høre noe mer. 

 

Dersom det er noe du lurer på ta kontakt med leder Henrik Hanselmann på telefon 416 10 717 eller e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

E-post

post(at)sunsbaseball.no

Telefon

416 10 717

Postadresse

c/o Henrik Hanselmann, Kobberveien 10D, 4616 Kristiansand

Sosiale medier

Norges Softball og Baseball-forbund

Les mer om hvordan baseball er organisert i Norge på sidene til NSBF.