Medlemsskap

Medlemskontingent 2021

Følgende satser som vedtatt på årsmøtet 27. januar 2021: 200 kr (for alle medlemmer)

Kamp/treningsavgift (inkl lisens og forsikring) 2021

1. Barn (6-12 år som spiller barnebaseball): 300 kr
  2. Ungdom som spiller med senior (13-19 år) og heltidsstudent: 1 000 kr (500 kr + 500 kr i dugnadstillegg som kan refunderes)
  3. Senior (20+ år): 1 800 kr (1 300 kr + 500 i dugnadstillegg som kan refunderes)
  4. Familiemedlemskap: 50 % rabatt på alle andre medlemskap i samme husstand ut over ett seniormedlemskap. Rabatten gjelder for selve kontingenten, ikke for eventuelle dugnadstillegg.
  • Full pris før 1. juli.
  • Halv pris mellom 1. juli og 1. oktober.
  • Kvart pris etter 1. oktober.

NB! Prisene gjelder per år.

Hvordan søke om medlemskap?

Kristiansand Baseballklubb benytter medlemsregisteret til Norges idrettsforbund, og du kan derfor selv søke om medlemskap via Min idrett. Hvis ikke du allerede er registrert som bruker på ‘Min Idrett’, må du gjøre det først:

1. Gå til Min idrett
  2. Trykk på «Ny bruker»
  3. Fyll ut nødvendig informasjon
  4. Velg brukernavn og passord
  5. Skriv inn engangskode mottatt på SMS

Instruksjonsvideo for ny bruker finnes her

Når du er registrert som bruker kan du søke om medlemskap i Kristiansand Baseballklubb:

1. Logg inn på Min Idrett hvis du ikke allerede er innlogget
  2. Trykk på «Medlemskap»
  3. Trykk på «Finn ny klubb»
  4. Skriv inn «Kristiansand Baseballklubb» i søkefeltet
  5. Velg Kristiansand Baseballklubb og trykk «Send søknad».
  6. På venstre side vil det under «Klubb» stå «Kristiansand Baseballklubb» og «Søknad under behandling». Så snart vi har godkjent din søknad om medlemskap vil denne teksten forsvinne og fra-dato vil vises. Det vil ikke stå noe under «Medlemskort».

Instruksjonsvideo for å søke medlemskap finnes her

Godkjenning av medlemskap skjer manuelt, og det kan derfor ta noen dager før søknaden om medlemskap blir godkjent. Når det skjer vil du få en epost.

Når du blir medlem blir du lagt inn i vår Spond-gruppe der all form for kommunikasjon vil foregå med tanke på treninger og kamper. Dersom du ikke har appen, må du laste den ned. Link til Spond-gruppe.

post(at)sunsbaseball.no

c/o Henrik Hanselmann, Kobberveien 10D, 4616 Kristiansand

Sosiale medier

Norges Softball og Baseball-forbund

Les mer om hvordan baseball er organisert i Norge på sidene til NSBF.