Skip to main content

Støtt oss

Støttemedlem og donasjon

Vil du støtte oss men har ikke tenkt til å spille? Ikke noe problem. Bli støttemedlem for kun kr 200,- i året. Send mail til: post(at)sunsbaseball.no eller betal til kontonummer: 3060 228 2208 eller Vipps: 118316.

Medlemskap i klubben gir deg gratis inngang på hjemmekamper og invitasjoner til ulike arrangementer i klubbens regi. Du vil også bidra til at klubben vil stå sterkere ved henvendelser mot det offentlige og søknader om midler mm.

Det er også mulig å gi enkelt eller faste donasjoner til klubben. Dette kan også skrives av på skatten. Ta kontakt med styret hvis interesse.


Grasrotandelen

Du kan også støtte klubben vår gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping. Gjelder på Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

For hver 10 kr du spiller for, vil Norsk Tipping betale 70 øre (7%) til den grasrotmottaker som du velger. Vi hadde stort pris på om du hadde valgt oss som din grasrotmottaker. Pengene går bla til vår barne og ungdomssatsing.

Søk oss opp hos din kommisjonær: Kristiansand Baseballklubb Suns, Orgnr: 990 857 199

Last ned vervebrev.


Spond Cashback

Spond Cashback på nett er en enkel, trygg og gratis måte å samle inn penger til laget på.

Dersom du bruker appen Spond (som vi bruker til å kommuniserer med medlemmer mm), kan man registrere bankkortet sitt hos Spond. Da vil en prosentdel av det du handler for på utvalgte partnere (Europris, Peppes Pizza, Cubus, Christiania Glasmagasin, Thon Hotel mm) gå tilbake til Kristiansand Suns. 

Les mer om det her


Sponsor

Kristiansand Suns Baseballklubb er en fremadstormende klubb med medlemmer i alle aldre i et spennende, internasjonalt miljø. 

Med et barnebaseballag et seniorlag jobber vi hardt med å nå ut til en større del av befolkningen på Sørlandet. Vi vi vise at baseball er en inkluderede og gøy idrett som er for alle. 

Klubben blir drevet på frivillig basis, og vi har en god og veldreven organisasjon som sakte men sikkert har utviklet seg siden starten i 2006. I 2015 og 2022 ble vi kåret til årets organisasjon og i 2016 vant vi serien samt åpnet vår nye bane på Dønnestad på Tveit. Vi har allerede satt oss nye mål og trenger din hjelp. 

Støtter du oss, hjelper du oss med: - Å bli mer synlige og rekruttere ytterligere - Utvikle Little League (barnebaseball) med flere lag og egen bane - Være arrangør for internasjonale arrangement 

Vårt ansvar er å eksponere deres navn og logo ved å: - Sørge for at alle medlemmene og samarbeidspartnere får høre om at deres bedrift sponser oss - Benytte oss av samarbeidspartnerens produkter/tjenester - Eksponere logo under kamper/turnering og reiser - Tilgang på nyhetssaker og bilder/video til fritt bruk 

Ta kontakt for pris.


Teambuilding

Det er mulig å ha softball som teambuildning. Vi har flinke instruktører som har et eget opplegg for bedrifter og utdrikningslag på vår bane på Dønnestad i Tveit. Dere vil få:

 • Et unikt tilbud som få eller ingen har prøvd før
 • Skaper morsomme situasjoner og samhold
 • Siden det er en "ny" sport vil alle være like gode/dårlige
 • Passer for alle aldre og alle kjønn
 • Ingenting er bedre enn følelsen av å få et skikkelig treff med en ball

Klubben organiserer alt fra introduksjon til sporten, tips, gjennomføring av kamp/konkurranse og grillmat. Vi kan ta store og små grupper.

Vil tilbyr

2 timers opplevelse med:

 • Opplæring fra erfaren instruktør
 • Mat og drikke (hvis ønskelig)
 • Bruk av alt utstyr, musikkanlegg og fasiliteter på Dønnestad 
 • En kamp og/eller konkuranse

Priser

Er avhengig av: 

 • Antall deltakere
 • Matservering eller medbrakt
 • Egen transport ut eller klubben ordner
 • Tidspunktet på dagen 

Ta kontakt for å få tilbud

Tlf 977 32 204, andy(at)sunsbaseball.no