Støtt oss

Støttemedlem og donasjon

Vil du støtte oss men har ikke tenkt til å spille? Ikke noe problem. Bli støttemedlem for kun kr 200,- i året. Send mail til: post(at)sunsbaseball.no eller betal til kontonummer: 3060 228 2208 eller Vipps: 118316.

Medlemskap i klubben gir deg gratis inngang på hjemmekamper og invitasjoner til ulike arrangementer i klubbens regi. Du vil også bidra til at klubben vil stå sterkere ved henvendelser mot det offentlige og søknader om midler mm.

Det er også mulig å gi enkelt eller faste donasjoner til klubben. Dette kan også skrives av på skatten. Ta kontakt med styret hvis interesse.


Grasrotandelen

Du kan også støtte klubben vår gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping. Gjelder på Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

For hver 10 kr du spiller for, vil Norsk Tipping betale 70 øre (7%) til den grasrotmottaker som du velger. Vi hadde stort pris på om du hadde valgt oss som din grasrotmottaker. Pengene går bla til vår barne og ungdomssatsing.

Søk oss opp hos din kommisjonær: Kristiansand Baseballklubb Suns, Orgnr: 990 857 199

Last ned vervebrev.


Sponsor

Kristiansand Suns Baseballklubb er en fremadstormende klubb med medlemmer i alle aldre i et spennende, internasjonalt miljø. 

Med et barnebaseballag et seniorlag jobber vi hardt med å nå ut til en større del av befolkningen på Sørlandet. Vi vi vise at baseball er en inkluderede og gøy idrett som er for alle. 

Klubben blir drevet på frivillig basis, og vi har en god og veldreven organisasjon som sakte men sikkert har utviklet seg siden starten i 2006. I 2015 ble vi kåret til årets organisasjon og i 2016 vant vi serien samt åpnet vår nye bane på Dønnestad på Tveit. Vi har allerede satt oss nye mål og trenger din hjelp. 

Støtter du oss, hjelper du oss med: - Å bli mer synlige og rekruttere ytterligere - Utvikle Little League (barnebaseball) med flere lag og egen bane - Være arrangør for internasjonale arrangement 

Vårt ansvar er å eksponere deres navn og logo ved å: - Sørge for at alle medlemmene og samarbeidspartnere får høre om at deres bedrift sponser oss - Benytte oss av samarbeidspartnerens produkter/tjenester - Eksponere logo under kamper/turnering og reiser - Tilgang på nyhetssaker og bilder/video til fritt bruk 

Ta kontakt for pris.


Teambuilding

Ha baseball som teambuildning. Vi har flinke instruktører som har tilbyr baseball for bedrifter og utdrikningslag på vår bane på Dønnestad i Tveit.

 • Et unikt tilbud som få eller ingen har prøvd før
 • Skaper morsomme situasjoner og samhold
 • Siden det er en "ny" sport vil alle være like gode/dårlige
 • Passer for alle aldre og alle kjønn
 • Ingenting er bedre enn følelsen av å få et skikkelig treff med en ball

Klubben organiserer alt fra introduksjon til sporten, tips, gjennomføring av kamp/konkurranse og grillmat. Vi kan ta store og små grupper.

Vil tilbyr

2 timers opplevelse med:

 • Opplæring fra tre erfarne instruktører
 • En hamburger og en brus
 • Bruk av alt utstyr, musikkanlegg og fasiliteter på Dønnestad Stadion
 • En kamp og/eller konkuranse

Priser

 • 10-20 deltager: kr 4 000
 • 21-30 deltager: kr 5 000
 • 31-40 deltager: kr 6 000
 • 41-50 deltager: kr 7 000

Er dere over 50 stk, eller ønsker et skreddersydd opplegg? Ta kontakt for tilbud.

Tlf 416 10 717, post(at)sunsbaseball.no

Det dere betaler vil utelukkende gå til klubbens drift. Instruktørene jobber på dugnad for klubben.

E-post

post(at)sunsbaseball.no

Telefon

416 10 717

Postadresse

c/o Henrik Hanselmann, Kobberveien 10D, 4616 Kristiansand

Sosiale medier

Norges Softball og Baseball-forbund

Les mer om hvordan baseball er organisert i Norge på sidene til NSBF.